Öpnna toaletten åt mig! ljuder det längs kassalinjen mitt i kvällsrushen (då vi såklart är underbemannade). Sanast förklarar jag att det kostar en femma och att man lägger den i toadörren. Näe! Det har det minsann aldrig kostat pengar! Bah! Och du har spenderat nästan varenda dag här i ett år? Den har aaalltid kostat pengar. Jag har ätit här, då kostar det ingenting! Jaha du, bara för att du använder en röst som inte tål emotsägningar betyder det inte att du får rätt. Det ska inte kosta nånting! Nej nej nej! Jag behöver gå på toaletten! Tror du att jag har tid att stå här och tjabbla med dig om toalettavgifter när det är kö ut till dörrarna? Jävla fittkärring! Ge dig nångång då!

Äh, skitsamma, hon får en polett man kan använda istället för 5:- Hon har precis lyckats nervärdera mig inför 20 personer.

5 minuter går.

Ger du mig nyckeln till toaletten? Nej, det kostar en femma och man lägger den i toalettdörren. Utifrån matsalen hör jag en asförbannad röst riktad till mig: Nu får du fan ge dig! Samma jävla kärring som gapar igen. Det är tydligen hennes (alkoholstinkande) man som nu ska in och pissa.

Vad i helvete är det för fel på folk? För det första kan du inte skälla ut kassapersonalen för hur toalettdörrarna är konstruerade (att man måste lägga i 5:-). Sen säga emot om något som jag vet 100 gånger bättre. Därefter vara jätteotrevlig och få mig att bli svinet inför resten av gästerna.

Jag säger då det, vapen åt snabbmatspersonalen! Med rätt att döda.

Annonser