Vi skrattar mot er, åt er – aldrig med er. Det finns ingen enklare förnedring än att få chefen att fatta det. Ofta ska ju chefen va polare (NEJ! någon som närsomhelst hugger dig i ryggen är INTE din vän!) och när detta mangement-trams misslyckas är det humor. Det är även att ta chefen i örat och säga ”den gubben gick inte!”.

personalfesterna dricker chefen öl och har jätteroligt med sina ”med”arbetare. Tror han ja. Vi skattar åt chefens försök att vara en i gänget, vi ignorerar ut karriäristerna, vi beter oss hundra gånger roligare (inget jävla lame spex á la chef – typ sätta slipsen runt huvet) och vi dumpar festen så snart gratis-drickan är slut.

Vi skrattar åt chefen när han får den-där oförstående blicken inför ett arbetsmoment ”på golvet” som han inte kan. Och inte fattar när man förklarar, blir nervös och chefen märker själv hur pinsamt det ser ut. HAHA! In your face!

Chefen förstör våra liv så personpåhopp är helt korrekt! Chefen är fet, luktar illa, är IQ-befriad, ointressant och är Hitler själv (bara mustaschen som saknas!). Utseendet är ofta lätt att gå på och driva med då det är något som många är känsliga för. Gräv fram kunskaper från högstadiet och slå riktigt lågt under bältet!

Vi flinar stort när chefen gjort fel och får skäll av sina högre chefer. Haha, han blir som en liten pojke som skäms inför fröken. Väldigt underhållande att se någon man avskyr få skit och att se öfvre ledningens fjantiga sandlådenivå är som att kolla MTV-dokusåpa.

Det här garvade jag häcken av mig. Eller *roflmao* som jag hört det heter @ internet nuförtiden. (Rolling On The Floor Laughing My Ass Off)

Två små detaljer skiljer det röda M:et på skylten till strippklubben från hamburgerkedjans logotyp: på toppen av vardera böj sitter en liten bröstvårta.

idiotclub

Till chefens dörr!

En historia. Chefens chef försöker att joina arbetarnas bord under en personalfest – på sämsta möjliga vis. Bryter in i samtalet med att försöka provocera den fackanslutna arbetaren. Möts med total ignoration och blir behandlad som luft. ”Guuu-huud va patetiskt! Nu går vi å tar en cigg!” sägs extra högljutt, alla in i rökrummet och när chefens chef försöker komma in även dit råkar arbetarna stå för dörren och det är ”fullt”. Asflabb utbryter när han tvingas gå därifrån med svansen mellan benen. Nej du, den gubben gick inte! Detta är IRL, utanför när du köper våra liv, du har ingen makt – så bara KÅM DÅ!

Vi hatar att vara på arbetsplatsen! Vår gemenskap i humorn håller ihop vår ork att befinna oss på arbetet. Förnedra oss med meningslösa skitjobb – vi förnedrar er.

**********

Dagens låt:  The Hives – Walk idot walk  (lyssna) (text) (tanka album)
See the idiot walk
See the idiot talk
See the idiot chalk up his name on the blackboard

Annonser