Allright –> Egentligen beror ju den mesta irritationen på att man konstant är underbemannade, stressade och har press från chefen. Jag har förträngt rätt mycket av de flesta djävlarna till kunder, nedan är några jag minns (finns fler och värre). Detta är ett gnäll-inlägg.

Specifika fall:
– Kvinnan som blev fly förbannad mitt i lördagsrushen på oss för att hon inte fått sin burgare. Hon hade köpt nåt som vi endast gör på beställning, vilket dröjer 4 minuter. Väntetiden är nåt vi alltid informerar om, just för att slippa ta skit. Det går 4 minuter… Hon ställer sig mitt i restaurangen och skriker ”Var är min hamburgare!? Varför har jag inte fått den ännu!?! Förstår ni hur jävla hungrig jag är!?!” Värre idiotbeteende får man ju leta efter. Jag var så otroligt sugen på att svinga över kassadisken och ge henns två-tre blåtiror. Jag kokade.
– Det var inte lång kö, 3-4 personer. Min arbetskamrat skulle gå på sin rast och avslutade därmed sin kö genom att be kunderna bakom den hon serverade att flytta till min kassa. Detta är något som upprör den kvinna som står i kön. När hon kommer fram till mig börjar hon gnälla på mig om långsam service och att mina arbetskamrat inte sköter sitt jobb. Nähä?! Och du vet bättre!? Eller vill du förneka min arbetskamrat rast!? Håll käft! Håll käft! Jag bryyyr mig inte! Ironiskt nog orsakade hennes fem minuters (lång tid inom snabbmat) klagosång ännu långsammare service.
– Nazist-jävlen som hade MAGE att sucka ”åh nej, jag fick svartingen” över att ha hamnat i en kassa där min arbetskamrat jobbade! Puckot betalade med kort… och mer tänker jag inte säga vad som hände med det, ni får gissa..
– Mannen som skriker på min arbetskamrat; ”inkompetenta, efterblivna människa som inte ens klarar av att jobba på snabbmatshak!! Du måste ju vara komplett dum i huvet!!” Det är så pass brutalt att att min arbetskamrat tvingas lämna kassan för att gråta ut. Anledning till denna skitbehandling? En specialbeställning till köket hade missats, varpå kunden fått vänta i tio minuter. Jag funderade på om mord inte ändå var rättfärdigat..

Kategorier:
– Barnfamiljer. Flyttar aldrig tillbaka barnstolen efter sig. Lämnar bricka, muggar, förpackningar, ketchup, dipsåser, pommesfrittes, servetter i en världens röra över fyra bord samt golvet. Ok, har inte själv barn och vet inte hur det är att mata dom. Men va faen, jag har mycket svårt att tänka mig att dessa lämnar sina matbord hemma i sånt skick.
– Vanebeställaren, fram till kassan, rabblar upp sin beställning i 150 och blir sur – eventuellt småflinar nedvärderande med blicken ”är du ny här eller” – när man inte hinner slå in det.
– Petiga jävlar, ”min Big Mac ska vara med QP-lök istället för vanliga, utan gurka, extra ost, brödet utan frön, ingen senap och extra ketchup!” Sådana beställningar tar lång tid, stressar upp kassa- och kökspersonalen, blir ofta fel och då får vi en utskällning. Ge blanka fan i att göra CP-beställningar (undantaget allergiker) och peta bort gurkan själv din satans puckade latmask!
– Osolidariska jävlar. Sånna som inte bryr sig ett jota om att det är skitmycket folk och kan ställa sig och sucka i kön om långsam service, därefter vara otrevliga i kassan för att avsluta med att lämna brickan på bordet – dock enbart brickan – resten ligger över bordet + golvet. Kill! Kill! Kill!

Övriga som borde få stryk: de som kallar en lilla gumman. De som lever efter ”kunden har alltid rättoch kan hävda sin åsikt till leda. De som inte kan klockan dvs. 5 minuters väntetid = 5 minuters väntetid – INTE komma och skrika på kassan efter 4 minuter att de väntat i en kvart.

Jag blir fortfarande förbannad bara jag tänker på sådana här idioter! Vad är erat jävla problem! En dag får ni frityrolja i ansiktet och nuggets uppkörda i röven! 01.17:

Don’t fuck with the people handling your food!

En historia. Den lokala MUF-ordföranden har fått en loska i sin cola. Snutar fått samma ”extra ingrediens” i sina hamburgare. Otrevliga får gammal mat. Suck it!

Vi hatar att arbeta, vem fan vill stå ut med en sån här arbetsplats! Låten nedan var ofta den första att gå igång på mp3n så snart man hade rast, passade utmärkt!

**********

Dagens låt:  Gatans Lag – Hata folk  (lyssna) (text) (tanka album)
Jag hatar dej, jag hatar folk!

Annonser